BBC News - The blind cheerleader | Facebook
Forrás:facebook
Multiple Sources
Videó / Letöltéshez használd: jobb klikk -> mentés másként
Minőség Formátum Méret Letöltés
SD MP4 Letöltés

Hatékony funkciók a videók letöltéséhez

Tölts le videót több weboldalról egyszerűen

Egyszerűen tudsz letölteni videókat, zenéket több videómegosztó, közösségi oldalról mint például a youtube, facebook, soundcloud, instagram stb. A letöltés számítógépedre és Android telefonodra nagyon egyszerű, mindössze a videó linkjét kell bemásolnod a fenti mezőbe és máris láthatod a letöltés gombokat.

Multiple Sources

Videó letöltés több formátumban

A videókat több formátumban is letudod tölteni, ha minőségi videóra van szükséged amit szinte minden lejátszik akkor válaszd az mp4 formátumot, de akár mp3 formátumban is letölthetsz zenéket a soundcloud zene megosztó oldalról.

Multiple Formats
Videa letöltés

Videa letöltés

Már a videa.hu és videakid.hu oldalról is letudtok tölteni videókat, amely azért nagyszerű, mert a videa egy igazán nagy videó megosztó oldal ahol nagyon sok érdekes videót találhattok és sok-sok teljes filmet is megnézhettek az oldalon amit itt most le is tudtok tölteni. A letöltésről további információ: Videa letöltés És ha szeretnétek teljes filmeket megnézni esetleg letölteni akkor kattints ide: Teljes filmek A videakid pedig egy videó megosztó oldal gyerekeknek ahol teljes meséket és kifejezetten gyerekeknek való videókat találhatunk.